Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προς τους φίλους που θα έρθουν στο πάρτι και επιθυμούν διανυκτέρευση. Από το Luxury Chalet Καΐμακτσαλάν έχει εξασφαλιστεί διαμονή σε Ξενοδοχείο 4 αστέρων με ελεύθερη χρήση πισίνας και spa, με την προνομιακή τιμή των 15 € κατά άτομο. Παρακαλούμε για την κράτηση σας επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 23810 32001 & 32002. Η CONTRACT A.E πάντα στην διάθεση σας. Η προνομιακή τιμή ισχύει μόνο για τους συμμετέχοντας στο πάρτι και θα είναι για άτομα εφοδιασμένα με την εκπτωτική κάρτα που θα εφοδιαστούν από τους διοργανωτές. Η προσφορά αυτή είναι ευγενική χορηγία του voras resort & contract Α.Ε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για όσους επιθυμούν από Θεσσαλονίκη να έρθουν στο πάρτι σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει τουριστικό λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει από Θεσσαλονίκη Σάββατο πρωί ( η ώρα θα ανακοινωθεί) και θα σας μεταφέρει στον χώρο του πάρτι. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο για ύπνο-ξεκούραση , μπάνιο στην πισίνα κλπ. Την Κυριακή το βράδυ θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Το κοστολόγιο της μεταφοράς συμπεριλαμβανομένου και του ξενοδοχείου είναι 35 € Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 23810 32001-32002


1 σχόλιο:

  1. Πιστεύουμε ότι είναι η πιο πρωτότυπη μουσική εκδήλωση, γιατί θα γίνει στα 2.150 μέτρα υψόμετρο και η εμπειρία αυτή θα μείνει αξέχαστη σε όσους παρευρεθούν.
    Η μοναδική ομορφιά του τοπίου μαζί με την τέλια οργάνωση πιστεύουμε ότι θα σας ικανοποίηση απόλυτα.
    Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη πραγματικά εμπειρία - μουσική βραδιά


    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Προς τους φίλους που θα έρθουν στο πάρτι και επιθυμούν διανυκτέρευση.

    Από το Luxury Chalet Καΐμακτσαλάν έχει εξασφαλιστεί διαμονή σε Ξενοδοχείο 4 αστέρων με ελεύθερη χρήση πισίνας και spa, με την προνομιακή τιμή των 15 € κατά άτομο.

    Παρακαλούμε για την κράτηση σας επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα
    23810 32001 & 32002.
    Η CONTRACT A.E πάντα στην διάθεση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή